Selecteer een pagina

Menu

We zijn ieder jaar op de tofste evenementen van de Benelux te vinden. Hier hebben we zorgvuldig een menu voor samengesteld.
Zodat jij de nodige powerfood binnenkrijgt voor een mooi dagje festivallen! Mocht je ons ergens tegenkomen, kom dan vooral een praatje maken. Vinden we leuk! Check het menu hieronder.

Foodtruck menu

Reguliere gerechten

Bowl zwarte kip
-

Menu met stoofvlees op basis van Ketjap Medja met verschillende kruiden en ui. Verder geserveerd met zoetzure komkommer, witte rijst, gebakken uitjes en diverse groente toppings.

Bowl zoete kip
-

Menu met stoofvlees op basis van Ketjap Manis met atjar, champignons, ui, tomaat en kruiden. Verder geserveerd met zoetzure komkommer, witte rijst, gebakken uitjes en diverse groente toppings.

Broodje zwarte kip
-

Stoofvlees op basis van Ketjap Medja met verschillende kruiden en ui. Op een vers afgebakken broodje met zoetzure komkommer, gebakken uitjes en diverse groente toppings.

Broodje zoete kip
-

Stoofvlees op basis van Ketjap Manis met atjar, champignons, ui, tomaat en kruiden. Op een vers afgebakken broodje met zoetzure komkommer, gebakken uitjes en diverse groente toppings.

Optionele gerechten

Funky Veganburger
-

Kruidige vegan ‘kip’ ketjap burger op een vers broodje met komkommer, gebakken uitjes en diverse groente toppings.

Komkommersoep
-

Powerfood! Een romige warme soep met stukjes komkommer en vers brood.

Offerte aanvragen

Boek De Gare Kip Foodtruck! Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.